Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη Δημοτική ΑΕ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για φύλαξη, ασφάλεια και ναυαγοσωστική κάλυψη του κάμπινγκ

Η Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη, σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 53/2014 απόφαση  του Διοικητικού Συμβουλίου της, ανακοινώνει ότι θα προβεί σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για φύλαξη, ασφάλεια και ναυαγοσωστική κάλυψη του Δημοτικού κάμπινγκ Ιερισσού για το διάστημα από 20-06-2014 μέχρι 05-09-2014.

Και ειδικότερα:

  • φύλαξη του κάμπινγκ Ιερισσού με εκπαιδευμένο φρουρό ασφαλείας που θα ελέγχει την είσοδο πελατών επισκεπτών του χώρου θα περιπολεί και θα επεμβαίνει σε οτιδήποτε αφορά  την ασφάλεια του κάμπινγκ κατά τις νυχτερινές ώρες και από 23.00μμ μέχρι τις 07.00πμ. (ώρες που κλείνει η μπάρα εισόδου) σε καθημερινή βάση.
  • Ναυαγοσωστική κάλυψη για την ασφάλεια της παραλίας του κάμπινγκ με επαγγελματία ναυαγοσώστη ανοικτής θάλασσας ο οποίος θα βρίσκεται σε ετοιμότητα και θα περιπολεί με τον  κατάλληλο εξοπλισμό ή ευρισκόμενος επί του υπάρχοντος βάθρου κατά τις ώρες 11:00π.μέως19:00 (επίσημη ώρα ναυαγοσωστικής κάλυψης σε όλες
    της παραλίες της Ελλάδος) σε καθημερινή βάση, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να αντιληφθεί και να αντιμετωπίσει ενδεχόμενο κίνδυνο προσώπου. Οι   ναυαγοσώστες   κατά   την   εκτέλεση   της   υπηρεσίας τους θα παρακολουθούν τους λουόμενους, θα είναι  σε άμεση ετοιμότητα παροχής βοήθειας και δεν θα εκτελούν παράλληλη εργασία.

 

To ποσό της ανάθεσης θα είναι μέχρι 11.000 ευρώ όσο δηλαδή έχει προβλεφθεί και στον προϋπολογισμό όικ.έτους 2014 της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. ΔΑΕ. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις προσφορές τους στα γραφεία της επιχείρησης στην Ιερισσό Χαλκιδικής. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 03-06-2014 έως 13-06-2014.